O nas

VEČ KOT 28 LET KREATIVNEGA USTVARJANJA

Čiste linije, grafične oblike in zbadljiva individualnost.... Frizerji imamo posebno moč. Z enim samim napačnim rezom lahko osebi porušimo samozavest, s pravim pristopom pa jo okrepimo in poskrbimo za zdrav občutek pomembnosti. Zato bodite drzni, bodite pogumni in predvsem- bodite svobodni.


V Matjaž Salonu prisegamo na individualen pristop do strank, pa čeprav gre le za razlike v detajlih, saj univerzalna idealna pričeska ne obstaja. Verjamemo tudi, da polovico uspeha v tem poklicu predstavlja uravnotežena kombinacija tehničnega znanja, smisla za skladnost, videz in barvo, drugo polovico pa pristop in ujemanje s stranko. Zato se trudimo, da sta striženje, barvanje in oblikovanje frizure usklajena z željami stranke, končni zunanji izgled pa čim bolj prilagojen njeni osebnosti.

Za kakovost storitev skrbimo z rednim strokovnim izobraževanjem, kjer pridobivamo nujno potrebna znanja o novih tehnikah striženja, barvanja in drugih novostih v frizerstvu ter ideje in inspiracijo za razcvet lastne kreativnosti.

Zavzemamo se za prijazen odnos do narave, ljudi in njihovih las, zato uporabljamo naravno kozmetiko, brez sulfatov, parabenov, ftalatov, glutena, PABA, DEA, TEA. in ni testirana na živalih, embalaža pa je okolju prijazna in biološko razgradljiva. Stranke razvajamo tudi z masažo lasišča na podlagi ajurvede in jim nudimo svetovanje o tem, kako na naraven način zagotoviti dolgoročno zdrave lase in lasišče.


1152
MATJAŽ CEJ | kreativni direktor
1156
VERONIKA ERZETIČ | top stilist
1149
JAŠA CEJ | stilist & barber

ZGODOVINA

Matjaž Salon, ustanovljen leta 1995, temelji na družinski tradiciji s konca šestdesetih let prejšnjega stoletja. Že od samega začetka smo tesno povezani s svetom mode, saj ves čas sledimo najnovejšim trendom na tem področju. Poseben poudarek namenjamo rednemu strokovnemu izobraževanju zaposlenih doma in v tujini  hkrati pa črpamo svoj navdih v izjemni družinski dediščini. Skrbimo tudi za izobraževanje mladih frizerjev. S preselitvijo v prostore Hitove upravne stavbe v središču Nove Gorice leta 2008 smo postali še bolj prepoznavni oziroma nepogrešljiv del urbanega okolja.